Fotografia oscura E3G

Terciari

Solucions i serveis específics per a grans instal·lacions de servei públic
Estem especialitzats en el desenvolupament de projectes per edificis del sector terciari, siguin d’infraestructures d’ús públic o privat. Siguin instal·lacions per aeroports, universitats, col·legis, hotels, balnearis, instal·lacions esportives, etc.
 
L’experiència ens avala en trobar les millors solucions per augmentar l’eficiència energètica dels edificis. Realitzem tasques d’estudi previ, valoració econòmica de la instal·lació, recerca d’alternatives de disseny i estudis de cost energètic.

Execució de totes les fases que intervenen en un projecte, des de la conceptualització, projecte executiu, llicències, legalitzacions, direcció i gestió d’obra, control de qualitat de l’obra fins a la recepció final.

Posada en marxa i supervisió de la posada en marxa de la instal·lació.

Conducció de la instal·lació, monitoratge i ajust del funcionament durant un període de temps amb la finalitat d’ajustar els paràmetres per aconseguir instal·lacions fiables, confortables i amb el mínim consum.

Serveis:

Estratègia energètica

Projectes dirigits a la reducció de la factura energètica. Estudis previs, disseny, instal·lació i finançament.

Projecte d'Instal·lacions

Assessorament energètic i de les instal·lacions, projecte, gestió d’obra i legalitzacions.

Gestió d'edificis

Disseny de sistemes de gestió centralitzats que integren les instal·lacions de climatització, il·luminació, control d’accessos, seguretat contra incendis i seguretat.

Salut d'edificis

Anàlisi i millora de les característiques de l’edifici que permetin la confortabilitat i salut de les persones. Control d’energia, ventilació, humitat, estàtica, prevenció de malalties i qualitat de l’aigua.

Enginyeria legal

Redacció de projectes i tramitació davant dels organismes oficials, llicència d’activitat, medi ambient, projectes de seguretat en cas d’incendis i legalització d’instal·lacions de climatització, gas, electricitat, productes químics, aparells a pressió i petrolíferes.

Contacte

Dades d'ubicació

 

Av. Estudi General,7  25001 Lleida

973 23 14 68

info@e3g.es

Formulari de notificació

El vostre nom (obligatori)

El vostre correu electrònic (obligatori)

El vostre missatge

captcha