Calefacció central a un edifici de vivendes a Lleida

Fotografía edificio viviendas
Client Calefacció central en edifici d'habitatges Av. Madrid, 34
Localització Lleida
Arquitecte E3G
Tipus de projecte ,

Detalls del projecte

Realització d’estudi, projecte d’instal·lació claus en mà i equilibrat de la instal·lació existent.

El projecte consistia en la substitució de les calderes existents de gas natural de baix rendiment. Es va ajustar la instal·lació, ja que una part de veïns no aconseguien arribar a la calor mínima, mentre uns altres tenien temperatures molt altes. També es van eliminar els sorolls que produïa la instal·lació hidràulica.

La instal·lació i serveis oferts van consistir en:

  • Estudi, projecte i legalització de la nova instal·lació.
  • Instal·lació d’una segona nova caldera de gas natural de condensació d’alt rendiment de 160 kW cadascuna lloc de les 3 calderes 150 kW cadascuna instal·lats.
  • Nous elements de seguretat, ajustant tota la instal·lació a les noves normes de seguretat.
  • Instal·lació de vàlvules d’equilibrat que permeten un millor ajust dels cabals d’aigua entre brancs, millorant el confort de tots els veïns.
  • Ajust de les bombes existents, millorant la seva eficiència i eliminant els sorolls molests que ocasionava el sobre cabal de la instal·lació. Ajust de l’electricitat consumida, aconseguint un estalvi també en aquest cost.
  • Instal·lació d’un sistema de gestió automàtic que permet optimitzar el funcionament de la calefacció i dotar de total autonomia de gestió a la instal·lació en funció de les condicions ambientals exteriors i interiors.