Fotografia oscura E3G

Avís legal

1. Responsable del tractament.

Diversificacion y Soluciones Energeticas E3G S.L., a partir d’ara E3G, amb CIF B25785171 és el titular de la present pàgina Web, operant sota el nom comercial E3G amb domicili fiscal a Avinguda Estudi General 7, Altell-5, 25001 Lleida.

Pot contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@e3g.es o el  telèfon (+34) 973 231 468.

2. Recollida i tractament de dades de caràcter personal.

Les dades proporcionades són incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal amb titularitat de E3G degudament inscrit en l’Agenci de Protecció de Dades, amb la finalitat de gestionar el registre dels usuaris a aquest lloc web, permeten el seu accés en els diferents llocs i enviament de publicitat.

Vostè dóna el seu consentiment exprés i inequívoc pel tractament de les dades recollides amb la finalitat del paràgraf anterior.

E3G garanteix que s’han adoptat mesures de seguretat en les seves instal·lacions, sistemes i fitxers, Així mateix, es garanteix la confidencialitat de les dades personals i que no seran utilitzades per finalitats diferents de les informades.

3. Destinataris de les dades de caràcter personal.

Les seves dades de caràcter personal no seran comunicades a tercers sense el seu consentiment.

4. Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals de forma gratuïta enviant un correu electrònic a l’adreça electrònica info@e3g.es.

5. Contingut.

La pàgina E3G.es consisteix en un portal a Internet on s’ofereix informació sobre serveis d’enginyeria i serveis energètics. E3G és una pàgina dirigida al públic que té majoria d’edat en el seu país de residència. Tant l’accés a aquesta pàgina web com l’ús que pugui fer-se amb la informació i continguts inclosos o a través d’ella serà d’exclusiva responsabilitat de qui la realitzi, sense que E3G tingui cap responsabilitat sobre aquest ús.

Tot el contingut d’aquesta pàgina és de producció pròpia o amb l’adquisició de drets d’autor. Si es considera que algun contingut vulnera el dret d’autor demanem que es posis en contacte a través de la nostra adreça de correu info@e3g.es per procedir a la retirada.

6. Enllaços externs.

El propietari del web no es fa responsable d’altres espais webs o arxius als quals sigui possible accedir a través d’enllaços (links) disponibles entre els seus continguts, ja que aquestes pàgines enllaçades seran responsabilitat dels seus respectius titulars. Aquesta pàgina, per tant, ni aprova ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol material existent ni controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació i serveis existent en les webs enllaçades i que són alienes a aquesta pàgina.

En el cas que algú estimi oportú o que algun òrgan competent declari la il·licitud de les dades, exigint la retirada o el no accés als mateixos, o s’hagi declarat l’existència de lesió, i que se’ns hagués notificat expressament la corresponent resolució, els enllaços que se’ns indiquin seran immediatament esborrats.

7. Ús del Web.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels seus continguts, de conformitat amb la legislació aplicable, els presents terminis i condicions generals de l’ús del lloc web, la moral i bon costum generalment acceptades i d’ordre públic, obligant-se a indemnitzar a E3G per qualsevol dany o perjudici que pugui ocasionar per l’ús d’aquest web, infringint aquestes condicions generals i/o la legalitat vigent.
L’Usuari s’haurà d’abstenir de:

• Fer un ús no autoritzat o fraudulent del lloc web i/o els continguts amb finalitats il·lícites.

• Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del lloc web sense complir les condicions exigides per tal accés.

• Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o tercers.

• Intentar accedir, utilitzar, i/o manipular les dades del propietari del domini, tercers proveïdors o altres usuaris.

• Suprimir, amagar o manipular les notes sobre els drets de propietat intel·lectual o industrial i altes dades identificatives dels drets del titular del lloc web o tercers incorporats en els continguts, així com dels dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació  que pugui inserir-se en els continguts.

• Obtenir i intentar obtenir els continguts utilitzant per això medis i procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a disposició per tal efecte o s’hagin informat expressament en les pàgines web on es trobin els continguts, o, en general, dels que s’utilitzin habitualment a Internet per no estranyar un risc de dany o inutilització del lloc web i/o del contingut.

8. Propietat intel·lectual.

La present pàgina web, incloent-hi el codi font i els continguts elaborats pels titulars o col·laboradors, estan protegits per la normativa nacional i internacional vigent sobre propietat intel·lectual, trobant-se tots els drets reservats.

9. Legislació y Jurisdicció aplicable.

Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la llei espanyola.